0
Nu aveți nici un produs în coș.

0

0264-402-779 / 0729-086-285

Cum Plătești?

Cum plătești?

Pentru a achita produsele comandate ai la dispoziție mai multe opțiuni:

- Plată cu numerar sau ramburs
- Plată cu Card bancar
- Ordin de plată

Plată cu numerar/ramburs

Plata se face în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor. În cazul livrării produselor la domiciliu, plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea.

Plata la ridicarea produselor

La ridicarea produselor de la sediul SimGreen, se poate plăti cu cash.

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condiții de sigurantă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, SimGreen folosește platforma MobilePay.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platforma de plăți MobilePay.

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată MobilePay. SimGreen nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul tău.

Ordin de plată

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de SimGreen, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări.

Livrarea mărfii se face după confirmarea plății proformei emise, în contul specificat pe factura proformă.

În cazul persoanelor juridice, pentru a intra în posesia coletului trebuie prezentată ștampila firmei sau o împuternicire semnată.